We are committed to promoting Normandy’s expertise and products by working with exceptional and passionate producers.
La Laiterie d’Amélie, Les escargots de l’Odon, Les Jardins d’Arlette, Les Cours des Halles, La Manufacture Michel Cluizel, La Ferme de l’Etre Soyer, les Tripes Viroises Michel Ruault, La Glace de la Haïzerie, Sel de Guérande ” direct producer Frédéric Boisteau Paludier récoltant Guérande “, Miel du Perche (les cadres noirs Bellême), Gruyère de Carrouges, Teurgoule fermière de Gaec Muris (50), Maquereau de Trouville, Coquille Normande / Poisson des nos côtes ” Planète Mer – Top Atlantique “, Volaille Normande / Le cochon du Père Marc / Bœuf Normand / Andouille de Vire (Lebailly, SOCODN), Beurre d’Isigny / Mimolette / Fromages (Prodelis), Spices and vinegar (Good Epices), La Belle de Nordet oysters from Asnelles, Creully mushrooms (Champi Ouest), Normandy rapeseed oil (Norhuil), Banvou goat’s cheese and Teurgoule de la Sée from Ferme Muris.
Beers from Brasserie de l’Odon and La Trotteuse, ciders and apple juice from La Ferme de Billy, Calvados and cider from Domaine Familial Louis Dupont. Our Guy Degrenne cutlery, glassware and plates.